BUSINESS CONSULTANT

Agro Business Solutions is marktleider in het ontwikkelen van logistieke (ERP) systemen voor de agrarische branche onder de namen ABS Seed, ABS Breeding, ABS Production en ABS Fresh.

De softwaresystemen zijn inmiddels uitgegroeid tot veelzijdig pakketten waarin de meeste bedrijfsprocessen van onze klanten zijn geïntegreerd. De software wordt in meer dan twintig landen gebruikt, wat het internationale karakter van de branche benadrukt.

Door ons snelgroeiende klantenbestand is er een groeiende vraag ontstaan bij de ondersteuning van onze systemen en klanten. Daarom zoeken wij een kandidaat (m/v) voor de volgende fulltime functie: Business Consultant

Als Business Consultant heb je een zeer divers takenpakket voor onze ABS Seed software. Je bent betrokken bij de implementatie van ABS bij nieuwe klanten over de hele wereld. Je verzorgt de communicatie naar bestaande klanten, en adviseert ze over de beste manier van werken met het systeem. Daarnaast stuur je het technische team aan, ondersteun je de helpdesk waar nodig, en ook het testen van de aanpassingen in de software maken deel uit van je takenpakket. Kortom, een zeer veelzijdige en uitdagende functie.

Functie-inhoud
– Beheer van de communicatie naar klanten
– Ondersteuning/training van klanten bij implementaties, in Nederland en daarbuiten
– Geven van demo’s van de software aan potentiële klanten
– Ondersteunen van de helpdesk
– Testen van softwareaanpassingen

Het profiel van de Business Consultant
– Een afgeronde HBO-opleiding met bedrijfservaring
– Goede sociale en communicatieve vaardigheden
– Zelfstandig kunnen werken
– Enige ervaring met logistieke proces flows
– Ervaring met en een brede belangstelling voor software
– Analytisch denkvermogen
– Bereid om regelmatig te reizen
– Goede beheersing van de Engels taal en bij voorkeur ook andere talen
– Ervaring in de zaden branche is een pre.

De complexiteit van de functie in deze technische omgeving vraagt om een goed verstand. Gezien het internationale karakter van de organisatie is een goede beheersing van het Engels een vereiste. Mocht je hiernaast ook andere talen spreken, dan is dat zeker een pre.

Wil je meer van de inhoudelijke kant van deze functie weten, neem dan telefonisch contact op met Paul Groot: 0228-522809.

Je schriftelijke sollicitatie voorzien van curriculum vitae kun je richten aan Agro Business Solutions B.V. t.a.v. de heer Wouter van Stuyvesant Meijen, Het Voert 9, 1613 KL Grootebroek of middels e-mail naar wsm@agrosolutions.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

WE KNOW THE INDUSTRY

ABS provides organizational advice and standard software solutions specifically for agriculture for more than 20 years. Our solutions are implemented with breeding companies, seed multiplication companies and fresh produce companies. Our customers are world leading companies in their branch and mostly active in field crops, vegetables and flowers. The software can handle all product forms like seeds, bulbs, plugs and composed products.