MEDEWERKER SERVICEDESK

Agro Business Solutions is marktleider in het ontwikkelen van logistieke (ERP) systemen voor de agrarische branche onder de namen ABS Seed, ABS Breeding, ABS Production en ABS Fresh.

De softwaresystemen zijn inmiddels uitgegroeid tot veelzijdig pakketten waarin de meeste bedrijfsprocessen van onze klanten zijn geïntegreerd. De software wordt in meer dan twintig landen gebruikt, wat het internationale karakter van de branche benadrukt.

Door ons snelgroeiende klantenbestand is er een groeiende vraag ontstaan bij de ondersteuning van onze systemen en klanten. Daarom zoeken wij een kandidaat (m/v) voor de volgende fulltime functie: Medewerker Servicedesk

Wil je werken in een van de meest dynamische branches van dit moment, de zaadveredeling? Heb je de drive om expert te worden in een geavanceerd softwaresysteem en beschik je over het talent om snel met een oplossing te komen? En spreekt werken in een informele, groeiende onderneming je aan? Dan zou jij zomaar onze nieuwe collega kunnen worden!

Wij zijn op zoek een servicegerichte persoon, die de vragen van onze klanten zo goed mogelijk kan managen en beantwoorden. Deze vragen komen uit het binnen- en buitenland en worden beheerd binnen ons on-line call management systeem. Door de verscheidenheid aan werkzaamheden en vragen heb je een zeer afwisselende functie. Door je ervaring met het systeem en kennis van de branche zijn er bij ons voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

De functie is op HBO niveau en vraagt om een analytisch denkvermogen en gestructureerd kunnen werken. Complexe ERP-systemen zijn voor jou een uitdaging en iedere call zie je als een nieuwe puzzel die weer opgelost kan worden. Kennis van MS SQL is van grote waarde in deze functie.

Uiteraard word je intern opgeleid in de ABS Softwaresystemen. Gezien het internationale karakter van de organisatie is beheersing van het Engels een vereiste. Mocht je hiernaast ook Duits, Frans of Spaans spreken, dan is dat zeker een pre.

Wil je meer van de inhoudelijke kant van deze functie weten, neem dan telefonisch contact op met Paul Groot: 0228-522809.

Je schriftelijke sollicitatie voorzien van curriculum vitae kun je richten aan Agro Business Solutions B.V. t.a.v. de heer Wouter van Stuyvesant Meijen, Het Voert 9, 1613 KL Grootebroek of middels e-mail naar wsm@agrosolutions.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

WE KNOW THE INDUSTRY

ABS provides organizational advice and standard software solutions specifically for agriculture for more than 20 years. Our solutions are implemented with breeding companies, seed multiplication companies and fresh produce companies. Our customers are world leading companies in their branch and mostly active in field crops, vegetables and flowers. The software can handle all product forms like seeds, bulbs, plugs and composed products.