MEDEWERKER SERVICEDESK

Agro Business Solutions is een bedrijf dat logistieke (ERP) systemen ontwikkelt voor, en verkoopt aan de agrarische branche onder de namen ABS Seed, ABS Breeding en ABS Fresh.

De softwaresystemen zijn inmiddels uitgegroeid tot veelzijdige pakketten waarin de meeste bedrijfsprocessen van onze klanten zijn geïntegreerd. De systemen worden in meer dan twintig landen gebruikt, iets wat het internationale karakter van de branche benadrukt.

Door ons snelgroeiende klantenbestand is er een groeiende vraag ontstaan naar ondersteuning van onze systemen. Daarom zoeken wij een kandidaat (m/v) voor de volgende fulltime functie : Medewerker Servicedesk

Wil je werken in een van de meest dynamische branches van dit moment, de zaadveredeling, heb je de drive om expert te worden in een geavanceerd softwaresysteem en beschik je over het talent om snel met een oplossing te komen op complexe vragen? En spreekt werken in een informele, groeiende onderneming je aan? Dan zou jij zomaar onze nieuwe collega kunnen worden.

Wij zijn op zoek naar een servicegerichte ICT-professional die de supportvragen van onze klanten zo goed mogelijk kan managen en beantwoorden. Deze vragen over de werking van de softwaresystemen komen van gebruikers uit het binnen- en buitenland en worden beheerd binnen ons on-line call management systeem. Door de verscheidenheid aan werkzaamheden en vragen heb je een zeer afwisselende functie. Met voldoende ervaring met het systeem en de branche zijn er voldoende mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen.

De complexiteit van de functie in deze technische omgeving vraagt om een goed verstand en ervaring met complexe (ERP) softwaresystemen. Gezien het internationale karakter van de organisatie is een goede beheersing van het Engels een vereiste. Mocht je hiernaast ook Duits, Frans of Spaans spreken, dan is dat zeker een pre.

Wil je meer van de inhoudelijke kant van deze functie weten, neem dan telefonisch contact op met Paul Groot : 0228-522809.

Je schriftelijke sollicitatie voorzien van curriculum vitae kun je richten aan Agro Business Solutions B.V. t.a.v. de heer W. van Stuyvesant Meijen, Het Voert 9, 1613 KL Grootebroek of middels e-mail naar wsm@agrosolutions.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

WE KNOW THE INDUSTRY

ABS provides organizational advice and standard software solutions specifically for agriculture for more than 20 years. Our solutions are implemented with breeding companies, seed multiplication companies and fresh produce companies. Our customers are world leading companies in their branch and mostly active in field crops, vegetables and flowers. The software can handle all product forms like seeds, bulbs, plugs and composed products.