SOFTWARE – INSTALLATIESPECIALIST

Agro Business Solutions ontwikkelt software voor de agrarische branche onder de namen ABS Seed, ABS Breeding en ABS Fresh.

De softwaresystemen zijn inmiddels uitgegroeid tot veelzijdige pakketten waarin de meeste bedrijfsprocessen van onze klanten zijn geïntegreerd. De systemen worden in meer dan twintig landen gebruikt, iets wat het internationale karakter van de branche benadrukt.

Voor het installeren van upgrades van onze software, of het inrichten van een nieuwe omgeving voor onze klanten zijn we op zoek naar een: Software-installatiespecialist

Als Software-installatiespecialist ben je verantwoordelijk voor de installaties van onze software bij onze klanten. Dit kunnen reguliere upgrades zijn, maar ook de inrichting van onze software op een nieuwe omgeving bij de klant. Daarnaast help je klanten bij technische vragen, bijvoorbeeld over de inrichting van de servers, printers etc.

De functie vereist een vooropleiding op minimaal mbo-niveau. Kennis van systeembeheer is een vereiste, en kennis van versiebeheersystemen, MS SQL en .Net is een pre. Gezien het internationale klantenbestand is een goede beheersing van het Engels vereist. De nieuwe releases beschouwen we als een van onze visitekaartjes naar onze klanten. Het is daarom van belang dat deze upgrades zorgvuldig worden uitgevoerd. Gestructureerd kunnen werken is daarom een van jouw eigenschappen.

Deze fulltime functie biedt goede mogelijkheden om door te groeien in onze organisatie, bijvoorbeeld in richting van Business intelligence of Database administrator.

Wil je meer van de inhoudelijke kant van deze functie weten, neem dan telefonisch contact op met Paul Groot : 0228-522809.

Je schriftelijke sollicitatie voorzien van curriculum vitae kun je richten aan Agro Business Solutions B.V. t.a.v. de heer W. van Stuyvesant Meijen, Het Voert 9, 1613 KL Grootebroek of middels e-mail naar wsm@agrosolutions.nl

Reactie graagt voor 1 april 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

WE KNOW THE INDUSTRY

ABS provides organizational advice and standard software solutions specifically for agriculture for more than 20 years. Our solutions are implemented with breeding companies, seed multiplication companies and fresh produce companies. Our customers are world leading companies in their branch and mostly active in field crops, vegetables and flowers. The software can handle all product forms like seeds, bulbs, plugs and composed products.