SUPPORTSPECIALIST

Agro Business Solutions is marktleider in het ontwikkelen van logistieke (ERP) systemen voor de agrarische branche onder de namen ABS Seed, ABS Breeding, ABS Production en ABS Fresh.

De softwaresystemen zijn inmiddels uitgegroeid tot veelzijdig pakketten, inclusief mobile apps, waarin de meeste bedrijfsprocessen van onze klanten zijn geïntegreerd. De software wordt in meer dan twintig landen gebruikt, wat het internationale karakter van de branche benadrukt.

Voor het ondersteunen van onze klanten bij het gebruik van de systemen zijn we op zoek naar een:

Supportspecialist

Als supportspecialist werk je samen met je collega’s van het supportteam aan het ondersteunen van onze klanten bij het gebruik van het systeem. Vragen van velerlei aard over de software worden behandeld, wat zorgt voor een zeer afwisselende functie. De vragen zijn van een hoog niveau, veelal functioneel, deze functie is zeker geen ‘call-center’ werk. De meeste klanten zijn actief in de zaadindustrie. Heb je groene vingers en affiniteit met IT, dan is dit zeker een interessante functie voor je.

Het directe contact met onze klanten vinden we belangrijk. Een pro-actieve houding is daarom een vereiste. Mocht een vraag je niet duidelijk zijn, dan is een on-line meeting of een belletje nu eenmaal sneller. Iedere dag zal je weer tegen nieuwe vragen aanlopen. Het is daarom fijn als je houdt van deze afwisseling, en je iedere vraag weer als een uitdaging beschouwt, een probleem is er om opgelost te worden. Het vereist een goede kennis van de systemen om deze vragen te beantwoorden, iets waar wij je uiteraard bij zullen helpen.

Deze functie kan zowel ingevuld worden door iemand met werkervaring, maar ook door een junior. Zolang je maar enthousiast bent, goed kan communiceren en logisch kunt nadenken, dan leren wij je de rest wel!

Gezien het internationale karakter van de organisatie is beheersing van het Engels een vereiste. Mocht je hiernaast ook Duits, Frans of Spaans spreken, dan is dat zeker een pre.

Wil je meer van de inhoudelijke kant van deze functie weten, neem dan telefonisch contact op met Paul Groot: 0228-522809.

Je schriftelijke sollicitatie voorzien van curriculum vitae kun je richten aan Agro Business Solutions B.V. t.a.v. de heer Wouter van Stuyvesant Meijen, Het Voert 9, 1613 KL Grootebroek of middels e-mail naar wsm@agrosolutions.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

WE KNOW THE INDUSTRY

ABS provides organizational advice and standard software solutions specifically for agriculture for more than 20 years. Our solutions are implemented with breeding companies, seed multiplication companies and fresh produce companies. Our customers are world leading companies in their branch and mostly active in field crops, vegetables and flowers. The software can handle all product forms like seeds, bulbs, plugs and composed products.